Casa Albă a publicat pe contul ei oficial de Facebook o înregistrare video realizată de Halloween, ce îi prezintă pe soţii Obama în timp ce erau vizitaţi de cete de copiii colindători care purtau costume năstruşnice, imitând o serie de personaje celebre, precum Superman şi Lame Duck, dar şi aeronava prezidenţială - Air Force One - , cântăreţul Prince şi astronauţi de la NASA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această înregistrare video, preşedintele american Barack Obama pare extrem de vesel, comunicativ şi pătruns de spiritul sărbătorii de Halloween. 

”Hei, prinţule, cum îţi mai merge?”, îl întreabă preşedintele Obama pe unul dintre copii, deghizat în cântăreţul Prince, înainte de a-i oferi dulciuri, pe peluza din faţa Casei Albe.

”Purple Rain... Purple Rain”, a continuat preşedintele, citând titlul unui cântec celebru din repertoriul artistului american.

Barack Obama a fost extrem de impresionat de un băieţel deghizat în Superman şi, în conversaţia purtată cu acesta, preşedintele a arătat o latură jucăuşă a personalităţii sale.

”Salut, ce mai faci? Superman, trebuie neapărat să batem palma! Eu sunt POTUS (acronim pentru President of the United States, n.r.)”, a spus Barack Obama, salutându-l pe băieţelul deghizat în Superman.

”Arăţi atât de puternic!”, a adăugat preşedintele, înainte de a simula că este împins şi cade pe spate, pe holul Casei Albe, din cauza forţei degajate de palma băieţulului, în timpul salutului. 

”Eşti atât de puternic! M-ai dat pe spate!”, a mai spus preşedintele Obama, spre amuzamentul celor prezenţi în Casa Albă.

Înregistrarea video prezintă apoi alţi copii din cetele de colindători de pe peluza Casei Albe. Preşedintele Obama se bucură când recunoaşte costumele copiilor, deghizaţi în pompieri, în prezentatorul de televiziune Jimmy Fallon, mireasa lui Frankenstein.

Apoi, videoclipul revine la băieţelul deghizat în Superman, cu o scenă în care Barack Obama îl întreabă pe acesta, pe un ton conspirativ: ”Ai ridicat greutăţi, nu-i aşa? Arăţi atât de mare! Şi ai părul exact ca al lui Superman!”. 

”Chiar are părul ca al lui Superman”, a adăugat preşedintele american, răzând, adresându-se celor prezenţi în holul Casei Albe. 

Imaginile continuă cu o scenă din faţa Casei Albe, în care Barack Obama este colindat de alţi copii, deghizaţi în aeronava prezidenţială - Air Force One -, personajul animat Lame Duck, doi băieţi care îl imită chiar pe preşedintele american şi un astronaut de la NASA. 

Înregistrarea video se încheie cu noi imagini care îl prezintă pe băiatul costumat în Superman. Barack Obama, însoţit de Michelle Obama, îşi ia la revedere de la acel băiat făcând un gest prin care sugerează că micul său vizitator este extrem de puternic. Apoi, soţii Obama urează ”Halloween Fericit!” tuturor vizitatorilor care au venit de Halloween la Casa Albă.

”Acela a fost POTUS!”, îi spune băieţelul costumat în Superman, extrem de încântat, unui însoţitor adult. ”Ştiu, acela a fost într-adevăr POTUS”, i-a răspuns acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.