Grupul scoţian Wet Wet Wet are un nou solist după ce Marti Pellow a anunţat în urmă cu un an că părăseşte formaţia după trei decenii, pentru a se dedica actoriei şi unei cariere solo în muzică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut marţi, iar noul solist este Kevin Simm, câştigător al emisiunii-concurs „The Voice” în 2016. În vârstă de 38 de ani, Simm a mai participat la programul „Popstars” în 2001, după ce a pus bazele grupului Liberty X cu alţi patru concurenţi.

Graeme Clark, Tommy Cunningham şi Neil Mitchell, membri originali ai grupului, au transmis că sunt nerăbdători să scrie noi piese cu Simm.

Grupul a anunţat pe Twitter că va susţine primele două concerte în noiembrie, în Glasgow şi Londra.

Înfiinţată în 1982, trupa a debutat discografic cu „Popped In Souled Out” (1987), care a fost vândut în peste 3 milioane de copii. Cele opt albume lansate până în 2007 au fost vândute în peste 15 milioane de copii. Single-ul „Love is all around”, de pe discul „Picture This” (1995), a fost inclus în Guinness Book of Records, după 15 săptămâni în care a ocupat primul loc în topuri. Recordul a fost doborât de „One Dance” (2016) al lui Drake.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.