Grupul rock alternativ Travis a lansat „A Ghost”, primul single care anunţă al nouălea album de studio, „10 Songs”, ce urmează să fie lansat în toamna acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest single, trupa scoţiană a lansat miercuri un videoclip creat din desene realizate de mână de liderul Fran Healy împreună cu fiul lui în vârstă de 14 ani, Clay, în timp ce se aflau în izolare.

„Am stat în auto-carantină timp de 14 zile când am ajuns acasă, după ce am finalizat albumul. Nu mi-am îmbrăţişat fiul şi nici nu am părăsit camera şi am mixat albumul de la distanţă”, a declarat Healy pentru NME. „Nu aveam cum să facem un videoclip pentru «A Ghost», aşa că am desenat întreaga treabă. A durat patru săptămâni, câte 17 ore pe zi”.

El a explicat că, pentru o secundă de videoclip a desenat aproximativ 12 ore. 

Înregistrat în Londra, albumul este produs de Healy cu Robin Baynton (Coldplay, Florence & The Machine). La realizarea lui au contribuit Jason Lytle (Grandaddy), Greg Leisz (care a mai lucrat cu Beck, Emmylou Harris, Bruce Springsteen) şi Susanna Hoffs de la The Bangles.  

Cel mai recent album al grupului, „Everything at Once”, a apărut în 2016.

„10 Songs”, al nouălea album al Travis, este programat să fie lansat pe 9 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.