Grupul românesc Ethnotic Project deschide concertul pe care saxofonistul Kenny Garrett îl va susţine la Sala Radio din Bucureşti pe 23 februarie, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ethnotic Project – Irina Sârbu (voce), Cezar Cazanoi (flaut şi caval), Capriel Dedeian (chitară), Anatol Cazanoi (ţambal şi clapă), Laurenţiu Horjea (bas) şi Dragoş Mihu (tobe şi percuţie) – abordează un repertoriu alcătuit din melodii ce aparţin folclorului românesc autentic, orchestrate în manieră jazz.

Saxofonistul Kenny Garrett îşi va prezenta luna aceasta în România cel mai nou album, ”Do Your Dance”. El va fi secondat de pianistul Vernell Brown, basistul Corcoran Holt, bateristul Marcus Baylor şi de percuţionistul Rudy Bird, informează organizatorii. Este pentru al treilea an consecutiv când Kenny Garrett concertează în Capitală.

Biletele pentru evenimentul de la Bucureşti costă între 105 şi 185 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online, de pe eventim.ro, iabilet.ro şi bilete.ro.

Kenny Garrett va susţine, pe 25 februarie, un concert şi la Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor, pentru care biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 155 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.