Grupul Fierbinţeanu revine la Bucureşti, duminică, 6 noiembrie, de la ora 20.00, la Control Club, cu "Perfect World Of Love", un concert/performance electronic art-pop, cu o notă teatrală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul a fost prezentat, în această toamnă, la Stockholm, Gothenburg, Bruxelles şi Ghent şi a fost distins cu premiul „Fringe of the Fringe” la Reykjavik Fringe Festival, anul trecut.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventbook.

Concertul conţine secvenţe din viitorul album Fierbinţeanu, în curs de înregistrare, precum şi din precendentele release-uri ale formaţiei: "2Rouru/Nothingnesslessness" şi "The Great Scheme of Things".

"Nothingnesslessness" a fost prezentată, ca piesă audio sau ca film experimental, în festivalurile Seasoning Winter (Eindhoven), Art.ist (Wiesbaden, Germania), Kinomural (Wroclaw, Polonia), Meridian International Festival (Bucureşti).

Fierbinţeanu este o trupă formată din Gabriela Fierbinţeanu (voce) şi Cristian Fierbinţeanu (voce, computer, instrumente), cu activităţi legate de muzică, sound & video art. Ei fac piese pop experimentale catchy, livrate cu voci puternice (în principal) feminine, pe versuri despre amor, progres, energie şi conflicte, toate prezentate cu vizualuri eye-candy şi sound-design teatral.

Formaţia a înregistrat patru albume şi a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene. Lucrările Gabrielei şi ale lui Cristian Fierbinţeanu au fost prezentate şi premiate în festivaluri internaţionale: Reykjavik (2021), Eindhoven (2021), Paris (2020), Bucureşti (2020), Arles, Franţa (2019), St. Etienne, Franţa (2019), Montreal, Canada (2019), Berlin Konzerthaus (2013).

Muzica Fierbinţeanu este disponibilă la www.fierbinteanu.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.