Grupul californian hip-hop Cypress Hill va lansa pe 28 septembrie albumul „Elephants On Acid”, cel de-al nouălea material de studio al trupei şi primul din ultimii opt ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cypress Hill a semnat un contract exclusiv cu casa de discuri BMG, iar vineri a anunţat la Berlin lansarea albumului.

În aceeaşi zi, grupul a lansat şi primul single, „Band Of Gypsies”, şi a anunţat că va susţine mai multe concerte în Statele Unite, America Latină şi Europa începând din toamna acestui an.

B-Real, Sen Dog, DJ Muggs şi Eric Bobo spun că albumul este unul „pur Cypress Hill, de la început şi până la final” şi că întârzierea apariţiei unui noi disc sub numele trupei a fost urmare a proiectelor în care au fost implicaţi.

Cypress Hill a debutat discografic în urmă cu 27 de ani, cu albumul omonim. Grupul a fost nominalizat de trei ori la premiile Grammy, iar cele opt materiale de studio lansate până în prezent au fost vândute în peste 20 de milioane de copii în întreaga lume.

Pentru cel mai recent album, „Rise Up” (2010), Cypress Hill a colaborat cu artişti precum Mike Shinoda de la Linking Park şi Tom Morello de la Rage Against The Machine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.