Grupul american electro Beacon va concerta joi în premieră la Bucureşti, pentru a-şi promova albumul „Gravity Pairs”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondat în 2011, Beacon este proiectul lui Thomas Mullarney III şi Jacob Gossett. Cei doi s-au cunoscut pe când urmau cursuri de artă la Pratt Institute din New York şi, în scurt timp, au început să compună.

Muzica lor îmbină ritmurile R&B cu electro, având influenţe diverse, de la Underworld la Jeff Buckley.

După lansarea independentă a câtorva single-uri, Beacon a fost preluat de casa de discuri Ghostly International. Au urmat trei albume de studio şi concerte la nivel internaţional.

Cel mai nou album, „Gravity Pairs”, a apărut în 2018, iar acum Beacon se află la finalul turneului internaţional de promovare a lui.

Beacon a lansat în ianuarie single-ul „Wave of Mutilation”, reinterpretare a cunoscutei piese a trupei americane Pixies.

Biletele pentru concertul programat joi, de la ora 20.00, în clubul Control costă 40 de lei şi pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.