Chef Gordon Ramsay, care a filmat în Columbia show-ul TV „Gordon Ramsay on Cocaine” pentru ITV, spune că s-a săturat de bucătarii cu potenţial care prizează cocaină de pe blaturile din restaurantele lui, fiind deranjat de imaginea rock and roll pe care o au aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, el a declarat: „Este peste tot. Mă scoate din sărite când bucătarii au imaginea asta rock and roll. Este un rahat. Personal, am pierdut un bucătar cu potenţial. Am cinat cu el cu o noapte înainte de a muri şi am un frate care este dependent. Aşa că este aproape, e o chestiune obişnuită”.

În documentarul care are două părţi, Ramsay călătoreşte cu echipa sa de producţie prin Columbia, punctul zero al traficului de cocaină, pentru a lua urma criminalităţii şi a dependenţei. 

Echipa a fost sfătuită să filmeze din elicopter casele contrabandiştilor şi bucătăriile lor, însă Ramsay nu a fost de acord. „Le-am spus că vreau să ajung în junglă, ca să înţeleg despre ce este vorba”, a mai spus el luni, la MIPCOM market Cannes.

Documentarul va fi difuzat pe 19 şi 26 octombrie la postul britanic ITV.

Gordon James Ramsay, născut pe 8 noiembrie 1966, este un maestru bucătar britanic de origine scoţiană, patron de restaurante şi vedetă de televiziune. A prezentat mai multe show-uri culinare, precum producţiile TV britanice „Hell's Kitchen”, „The F Word” şi „Ramsay's Kitchen Nightmares”, alături de emisiunile americane ale emisiunilor „Hell's Kitchen”, „Kitchen Nightmares”, „MasterChef”, „MasterChef Junior” şi „Hotel Hell”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.