Chef Gordon Ramsay, care a filmat în Columbia show-ul TV „Gordon Ramsay on Cocaine” pentru ITV, spune că s-a săturat de bucătarii cu potenţial care prizează cocaină de pe blaturile din restaurantele lui, fiind deranjat de imaginea rock and roll pe care o au aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, el a declarat: „Este peste tot. Mă scoate din sărite când bucătarii au imaginea asta rock and roll. Este un rahat. Personal, am pierdut un bucătar cu potenţial. Am cinat cu el cu o noapte înainte de a muri şi am un frate care este dependent. Aşa că este aproape, e o chestiune obişnuită”.

În documentarul care are două părţi, Ramsay călătoreşte cu echipa sa de producţie prin Columbia, punctul zero al traficului de cocaină, pentru a lua urma criminalităţii şi a dependenţei. 

Echipa a fost sfătuită să filmeze din elicopter casele contrabandiştilor şi bucătăriile lor, însă Ramsay nu a fost de acord. „Le-am spus că vreau să ajung în junglă, ca să înţeleg despre ce este vorba”, a mai spus el luni, la MIPCOM market Cannes.

Documentarul va fi difuzat pe 19 şi 26 octombrie la postul britanic ITV.

Gordon James Ramsay, născut pe 8 noiembrie 1966, este un maestru bucătar britanic de origine scoţiană, patron de restaurante şi vedetă de televiziune. A prezentat mai multe show-uri culinare, precum producţiile TV britanice „Hell's Kitchen”, „The F Word” şi „Ramsay's Kitchen Nightmares”, alături de emisiunile americane ale emisiunilor „Hell's Kitchen”, „Kitchen Nightmares”, „MasterChef”, „MasterChef Junior” şi „Hotel Hell”. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.