Actorii Leslie Mann, Danai Gurira, Terry Crews şi Christian Slater vor anunţa joi, de la Los Angeles, nominalizările pentru gala Globurilor de Aur 2019, potrivit Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (HFPA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HFPA a dat de înţeles că plănuieşte ca, în timpul conferinţei de presă, să facă un anunţ important legat de ceremonie.

Anunţul va începe de la ora locală 05.05.

„A Star Is Born”, „Black Panther”, „Bohemian Rhapsody” şi „Crazy Rich Asians” se numără printre favoritele la nominalizări, iar dintre show-urile TV, „Homecoming”, „Killing Eve” şi „The Marvelous Mrs. Maisel”.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), cea care acordă premiile, a prezentat săptămâna trecută noul trofeu. El va fi oferit, în noua variantă, la cea de-a 76-a gală care va avea loc pe 6 ianuarie 2019.

Principala modificare pe care a suferit-o trofeul acum este eliminarea bazei de marmură, înlocuită cu una cilindrică din metal. Noul trofeu este realizat din zinc, bronz şi alamă, cântăreşte 3,5 kilograme, cu 1 kilogram mai mult decât cel vechi.

El este şi puţin mai înalt: are 29 de centimetri înălţime şi o bază de aproximativ 10 centimetri.

Ultima modificare suferită de trofeu a fost făcută în 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.