Designerul italian Giorgio Armani a prezentat duminică, la Săptămâna Modei de la Milano, look-uri fluide, oferind multă luminozitate şi strălucire pentru garderobele femeilor din vara viitoare, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veteranul modei, în vârstă de 89 de ani, a deschis spectacolul, intitulat "Vibes", cu o jachetă din satin culoarea şampaniei şi pantaloni gri satinat. Au urmat mai multe ţinute cu aceeaşi combinaţie de culori - cămăşi croite, jachete şi rochii fără bretele peste pantaloni.

Pantalonii din satin au fost foarte mult prezenţi în linia de primăvară/ vară 2024, adesea asortaţi cu bluze transparente, jachete uşoare şi topuri strălucitoare.

Modelele cu voaluri au împodobit jachetele, curelele şi topurile cu forme, precum şi nasturii.

"Vibraţii - asta înseamnă culori, mişcare, o structură care se mişcă pe corp, asta este inspiraţia″, a declarat Armani reporterilor în culise.

Pentru seară, au existat o mulţime de look-uri strălucitoare - topuri, fuste şi pantaloni strălucitori, dintre care ultimii erau albi.

Modelele, cu părul ondulat, au ţinut în mână mici genţi strălucitoare şi au purtat pantofi fără toc. 

Culorile au fost de la şampanie şi gri la albastru, verde şi roz pal.

Armani a prezentat joi cea mai recentă colecţie pentru cea de-a doua linie a sa, Emporio Armani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.