George Clooney a declarat că şi-ar da viaţa pentru soţia sa, Amal, şi pentru gemenii lor, actorul vorbind în cadrul emisiunii „My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman”, difuzată de Netlfix, scrie huffingtonpost.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un fragment publicat din următoarea ediţie a acestei emisiuni, David Letterman i-a povestit lui Clooney cum atunci când a devenit tată concentrarea sa asupra propriei persoane a trecut la copilul său.

„Înainte de a avea gemenii, am simţit asta pentru Amal. Am întâlnit pe cineva pentru care mi-aş da viaţa. Viaţa ei înseamnă mai mult pentru mine decât propria mea viaţă. Nu am trăit această experienţă înainte de a o cunoaşte pe ea”, a spus George Clooney.

Clooney a cunoscut-o pe Amal, o avocată specializată în drepturile omului, în 2013, atunci când ea a fost adusă de un prieten comun la locuinţa actorului aflată lângă Lacul Como.  

„Am gândit că este frumoasă, amuzantă şi evident inteligentă”, a spus Clooney, în vârstă de 56 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în următorul an, 2014, iar în iunie au devenit părinţii unor gemeni, Ella şi Alexander.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.