Cea de-a 27-a ceremonie de acordare a premiilor Sindicatului actorilor americani a fost reprogramată pentru 4 aprilie, după ce Recording Academy a anunţat în urmă cu o săptămână că va organiza gala Grammy în aceeaşi zi stabilită iniţial de SAG, pe 14 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia SAG, care recompensează excelenţa în actorie atât pentru televiziune, cât şi pentru film, va fi televizată.

Din cauza pandemiei, majoritatea galelor din acest sezon al premiilor au fost amânate, inclusiv Globurile de Aur şi Oscarurile.

SAG a anunţat încă din luna iulie 2020 că va organiza ceremonia de anul acesta pe 14 martie.

În urma creşterii importante a numărului de cazuri din districtul Los Angeles, Recording Academy şi CBS au anunţat săptămâna trecută că mută gala Grammy din 31 ianuarie pe 14 martie.

„Suntem foarte dezamăgiţi să aflăm despre data concurentă, 14 martie, anunţată azi pentru transmisiunea premiilor Grammy”, a transmis SAG ulterior anunţului făcut de Recording Academy. „Am anunţat aceeaşi dată pentru premiile SAG în luna iulie, cu intenţia de a oferi posibilitatea de programare pentru alte show-uri. Aşteptăm aceeaşi atenţie din partea organizaţiilor surori din industrie”.

Nu este prima dată când ceremoniile SAG şi Grammy coincid. În 2020, gala Sindicatului, programată iniţial pe 26 ianuarie, a fost mutată pe 19 ianuarie, după ce Recording Academy a anunţat aceeaşi dată pentru Grammy.

Nominalizările pentru a 27-a ediţie a SAG Awards vor fi anunţate pe 4 februarie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.