Actorul de comedie Chris Rock exclude revenirea în rolul de gazdă a Oscarurilor şi, la gala premiilor New York Film Critics Circle, a glumit spunând că Steve Martin ar trebui să facă asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o lună şi jumătate înaintea galei de decernare a premiilor Oscar, Academia Americană de Film nu a stabilit cine va fi gazda show-ului. Situaţie fără precedent.

La începutul lunii decembrie, Kevin Hart - invitat să ocupe acest post - a anunţat că renunţă la rolul de gazdă a ceremoniei, după ce Academia Americană de Film i-a dat un ulimatum pentru a se scuza pentru mesajele anti-gay publicate online în urmă cu mai mulţi ani.

Săptămâna trecută, Hart a declarat că ia în calcul revenirea în rolul de gazdă a galei Oscar 2019, după ce Ellen DeGeneres a mărturisit că a vorbit cu reprezentanţi ai Academiei Americane de Film pentru a-l susţine.

Rock a prezentat la gala NYFCC de luni seară premiul pentru cel mai bun film de debut, care i-a revenit lui Bo Burnham pentru „Eight Grade”.

Actorul, care a fost gazdă a Oscarurilor de două ori (2005 şi 2016), a spus: „Dacă era acum cinci ani, aş fi putut spune ceva foarte jignitor şi amuzant, dar nu mai pot face asta, aşa că... hey!”.

După ce l-a văzut în public pe Steve Martin, prezent la gală şi pentru a-i înmâna actorului Richard E. Grant premiul pentru rol secundar, pentru „Can You Ever Forgive Me?”, el a continuat: „Steve Martin e aici. Ar trebui să prezinţi Oscarurile. Eşti cel mai bun. Steve Martin ar trebui să fie gazda Oscarurilor! Pentru că eu nu o fac. Nu mă prindeţi”.

Chris Rock a fost una dintre vedetele prezente luni la gala NYFCC. Martin Scorsese a prezentat premiul pentru „cel mai bun scenariu” (Paul Schrader, pentru „First reformed”), Gayle King, pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar” (Regina King, „If Beale Street Could Talk”), Andrew Rannells, pentru „cea mai bună actriţă în rol principal” (Regina Hall, „Support the Girls”), şi Naomi Watts, pentru „cea mai bună imagine” (lungmetrajului „Roma” al lui Alfonso Cuarón, care a primit trei trofee în total, inclusiv pentru „cel mai bun film”).

Actorul Ethan Hawke a fost premiat pentru rolul principal din „First Reformed”.

Gala premiilor New York Film Critics Circle este unul dintre evenimentele preferate de artişti, care profită de ocazie pentru a se întâlni şi discuta cu criticii de film.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.