Gala de anul viitor a premiilor Goya, acordate de Academia spaniolă de film, va avea loc în luna ianuarie, în Málaga, informează El Periódico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul director al Academiei a decis luni, într-o reuniune extraordinară, ca ceremonia din 2020 a premiilor Goya să aibă loc în luna ianuarie, iar data exactă urmează să fie confirmată. În plus, va fi luată în calcul ziua în care va avea loc gala premiilor Oscar, 9 februarie.

Anul acesta, gala spaniolă a avut loc pe 2 februarie, la Sevilia. Thrillerul politic „El Reino”, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee, iar lungmetrajul „Campeones” al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film.

Prezentatorii de anul acesta, realizatorii de televiziune Andreu Buenafuente şi Silvia Abril, vor reveni cel mai probabil în aceleaşi roluri pentru cea de-a 34-a ediţie a galei.

Actorul Antonio Banderas, originar din Málaga, a declarat în urmă cu două săptămâni că îi pare „perfect” ca oraşul său natal să găzduiască evenimentul, având în vedere implicarea „foarte serioasă” în cinematografia spaniolă şi filmul de limbă spaniolă.

Primăria oraşului andaluz a dus o serie de negocieri pentru a primi rolul de gazdă, inclusiv a rezervat suma de 1,4 milioane de euro pentru eveniment.

Este avut în vedere Palatul sporturilor „José María Martín Carpena”, cu o capacitate de peste 11.300 de locuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.