Actriţele Emma Stone, Nicole Kidman şi Thandie Newton, dar şi ducesa de Cambridge, se numără printre celebrităţile care au impresionat pe covorul roşu de la gala premiilor BAFTA 2017, duminică, prin ţinute spectaculoase, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emma Stone, premiată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din musicalul ”La La Land”, a ales o ţinută Chanel Couture neobişnuită – o rochie gri cu aplicaţii argintii, fără mâneci, decoltată şi lungă până peste genunchi, pe care a purtat-o cu pantaloni asortaţi şi o pereche de pantofi cu toc argintii.

Nicole Kidman, nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru rolul interpretat în filmul ”Lion”, a purtat la gală o rochie creată de Armani Prive, lungă până în pământ, neagră, cu un top argintiu decoltat. Actriţa a atras atenţia cu accesoriul ei – un colier lung cu diamante.

O ţinută similară a fost purtată de actriţa Thandie Newton – o rochie neagră lungă, decoltată şi fără mâneci, cu un imprimeu floral discret, creată de Osman, potrivit telegraph.co.uk.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Actriţa Amy Adams a purtat o rochie creată de Tom Ford, regizorul filmului ”Nocturnal Animals”, care i-a adus o nominalizare. Rochia a fost verde închis, lejeră, lungă şi fără mâneci, cu un detaliu spectacoluos la spate - material transparent, încadrat de o fundă de catifea verde.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Sophie Turner, cunoscută pentru interpretarea personajului Sansa Stark în serialul de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game Of Thrones”, difuzat de HBO, a ales o rochie Louis Vuitton, cu un top negru decoltat, cu mâneci lungi, şi o fustă argintie strălucitoare.

Actriţa Meryl Streep a purtat un costum negru, cu un sacou lung în stil militar, cu un guler din mătase şi un top din dantelă. Artista a accesorizat ţinuta cu o pereche de ochelari cu rame mari şi cercei cu diamante.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Penelope Cruz a ales o rochie argintie sclipitoare, realizată din inele de metal mici, cu o croială ce i-a lăsat un umăr descoperit.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Viola Davis, câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a ales o rochie lungă până în pământ, cu dungi verticale în trei nuanţe de albastru, decoltată şi fără mâneci, creată de Jenny Packham.

J. K. Rowling, autoarea seriei ”Harry Potter”, a participat la gală îmbrăcată cu o rochie violetă, lungă, cu mâneci lungi şi un şliţ adânc.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Ducesa de Cambridge, care a participat pentru prima data la o gala BAFTA, alături de soţul său, Prinţul William al Marii Britanii, a ales o rochie creată de Alexander McQueen, lungă, cu umerii descoperiţi, neagră, cu buchete de flori imprimate, în nuanţe de verde şi roz pal.

Ducele a fost preşedintele British Academy of Film and Television Arts şi i-a înmânat regizorului Mel Brooks BAFTA Fellowship, cel mai prestigios trofeu decernat de Academia britanică de artă a filmului şi televiziunii.

Foto: Captură YouTube
Foto: Captură YouTube

Între vedetele cu ţinute neinspirate pe covorul roşu s-au numărat Caitriona Balfe, Edith Bowman, Heloise Letissier şi Sian Welby, potrivit dailymail.co.uk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.