Cântăreaţa britanică Dua Lipa a anunţat că cel de-al doilea album al ei se va numi „Future Nostalgia” şi că va fi lansat la începutul anului viitor, informează NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre noul material de studio, ea a spus: „Am vrut să ies din zona mea de confort şi să mă pun la încercare să fac muzică care să poată sta alături de unele dintre piesele pop preferate de mine şi, în acelaşi timp, să se simtă proaspete şi unice. Am fost inspirată de mulţi artişti, de la Gwen Stefani la Madonna, Moloko, Blondie şi Outkast, ca să enumăr câţiva”.

Ea a adăugat: „Pentru timpul petrecut pe drum, în turneu, cu trupa mea, am vrut ca «Future Nostalgia» să cuprindă elementul live amestecat cu producţia modernă electronică”.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani admite că sound-ul muzicii ei s-a maturizat, păstrând totuşi din sensibilitatea pop a primului ei album, omonim, apărut în 2017.

Ea a stabilit deja un turneu pentru Marea Britanie şi Irlanda, care va începe în luna mai 2020 şi se va încheia la jumătatea lui iunie.

Dua Lipa, care provine dintr-o familie albaneză din Kosovo, deţine în palmares două trofee Grammy şi trei Brit Awards, între altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.