Kevin Spacey Foundation, o organizaţie de caritate înfiinţată în Marea Britanie în 2011 pentru sprijinirea actorilor emergenţi, îşi va încheia activitatea după multiplele acuzaţii de hărţuire sexuală care i-au fost aduse actorului la finalul anului trecut, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna noiembrie a anului trecut, Kevin Spacey s-a retras din consiliul de conducere al organizaţiei.

„Administratorii au ajuns la concluzia că munca Fundaţiei Kevin Spacey din Marea Britanie nu mai este viabilă, astfel, ea va fi închisă pe 28 februarie 2018”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de organizaţie.

Ei au mulţumit partenerilor, artiştilor şi organizaţiilor pentru colaborarea cu asociaţia şi au menţionat că speră ca „obiectivele fundaţiei să fie preluate de alte entităţi”.

Filiala din Statele Unite a fundaţiei nu a făcut încă un anunţ privind viitorul ei.

În luna ianuarie a acestui an, Scotland Yard a deschis o investigaţie în cazul actorului Kevin Spacey, care a fost acuzat de abuz sexual de mai mulţi bărbaţi din Statele Unite ale Americii şi din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, după ce alte două investigaţii sunt derulate de poliţia din Londra şi se referă la abuzuri sexuale de care Kevin Spacey s-ar face vinovat în 2005 şi 2008.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.