Formaţiile The Offspring şi Bullet For My Valentine vor concerta la cea de-a opta ediţie a evenimentului Rock The City 2017, care va avea loc pe 27 august în Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rock The City va avea loc la Arenele Romane.

Formaţia punk-rock The Offspring a fost fondată în 1984, în California. A debutat cu discul omonim, în 1989. În prezent, trupa este formată din Dexter Holland (voce, chitară), Noodles (chitară), Greg K (bas) and Pete Parada (tobe). Grupul a lansat nouă albume de studio, următorul fiind programat pentru anul 2018. În prezent, trupa se află în turneu mondial, care a început în luna martie în Japonia şi se va încheia în octombrie, în Canada.

Bullet For My Valentine a mai concertat la Bucureşti în 2013, la acelaşi festival. Trupa a fost fondată, sub numele Jeff Killed Jack, în 1998, în Ţara Galilor. Albumul de debut a fost lansat în octombrie 2005, urmat de "Scream Aim Fire" (2008), ”Fever” (2010), ”Temper Temper” (2013) şi ”Venom” (2015).

The Darkness (Anglia) şi Firma (România) sunt celelalte două nume anunţate deocamdată pe afişul evenimentului.

Biletele pentru Rock The City au fost puse în vânzare miercuri, la ora 14,00, la preţurile de 151,2 lei Normal Circle - early bird, 194,4 lei Normal Circle - preţ integral şi 259,2 lei Golden Circle - preţ integral, informează organizatorii, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Festivalul îşi va deschide porţile începand cu ora 16.30, iar prima trupă va concerta de la ora 17.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.