Formaţiile Taxi şi Iris vor susţine două concerte, miercuri şi joi, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, de la ora 21.30, formaţia Taxi va cânta piesele “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu, potrivit organizatorilor BestMusic Live Concerts. 

Taxi există de 17 ani şi are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, clipuri şi nenumărate hituri.  

Hiturile Iris “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” se vor auzi din nou live, joi, de la ora 21.30, în Hard Rock Cafe. 

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, Iris face parte din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. 

Joi, fanii se vor întâlni cu Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).

Biletele pentru ambele concerte se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinele Uman, Perfect Tour, IQ BOX, reţeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului,la intrare.

Biletele la concertul Taxi costă 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete), 60 de lei, cu loc la masă. Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Biletele pentru concertul de joi, al formaţiei Iris, costă 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete), 55 de lei, cu loc la masă, în sală. Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32.                                                             

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.