Formaţia Viţa de Vie marchează 20 de ani de la apariţia albumului "Fenomental" printr-o serie de concerte care vor avea loc în cinci oraşe din ţară, începând din 24 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Relansarea albumului "Fenomental" va fi în variantă vinil şi disponibil în doar 300 de exemplare numerotate personal de Adrian Despot.

"Fenomental" este cel mai bine vândut album VdV - aproximativ 1.000.000 de exemplare - şi cel mai premiat. Albumul a fost integral produs în Essen - Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fără niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piaţă pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul "Vinolamine".

Concertele pe care formaţia le va susţine în cadrul turneului naţional sunt programate la Bucureşti, pe 24 octombrie, în club Expirat, la Braşov, pe 25 octombrie, la Rockstadt, la Constanţa, pe 1 noiembrie, la Doors Club, la Iaşi, pe 8 noiembrie, în Underground the Pub, iar la Cluj-Napoca, pe 16 noiembrie, în Form Space. 

Viţa de Vie este alcătuită din: Adrian Despot – chitară şi voce, - Sorin Tănase – tobe, Cezar Popescu – chitară, Adrian Ciuplea – bass, Mihai Ardelean – clape. discografia sa cuprinde, până în prezent, albumele "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010), "Acustic" (2013) şi ”Şase/Şase” (2016, 2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.