Fanii dezamăgiţi de anularea ediţiei Eurovision Song Contest 2020 din cauza crizei de coronavirus pot participa la un concurs alternativ online, organizat de trupa Little Big, care urma să reprezinte Rusia la Rotterdam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Quarantine Vision 2020" este deschis tuturor celor care au cont pe Instagram. Regulile au fost explicate de formaţia rusească într-un videoclip publicat săptămâna aceasta. 

"Nu fiţi timizi!", au spus artiştii în videoclipul de prezentare a concursului. "Scopul principal al proiectului este de a ne ajuta reciproc în aceste vremuri dificile". 

Cei interesaţi pot să se filmeze interpretând un cântec de un minut şi să încarce videoclipul pe Instagram cu hashtagul în rusă care se traduce "Quarantine Vision 2020".

Little Big, o formaţie de rave din Sankt Petersburg, trebuia să reprezinte Rusia la concursul european din mai cu melodia "Uno". 

În videoclipul melodiei compuse de Little Big pentru "Quarantine Vision", care promovează izolarea pentru a preveni răspândirea bolii, apar doi membri ai formaţiei în travesti, unul dintre ei descriindu-se drept "regina carantinei". 

Videoclipul ignoră limitele impuse de Rusia cu privire la minorităţile sexuale. Legea rusească interzice promovarea relaţiilor sexuale netradiţionale în public. În videoclip, un bărbat îi cântă celuilalt "Kristina, regina carantinei, te iubesc!".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.