Formaţia franceză progressive metal Gojira va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 4 iulie, iar biletele vor fi puse în vânzare vineri, la ora 10.00, în reţeaua iabilet.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele costă 75 şi 110 lei, până pe 2 aprilie, 90 şi 130 de lei, între 2 aprilie şi 4 iulie, iar în ziua concertului pot fi cumpărate la preţurile de 100 şi 150 de lei.

Înfiinţată în 1996, la Bayonne, trupa este formată din Joe Duplantier - voce, Mario Duplantier - tobe, Christian Andreu - chitară, Jean-Michel Labadie - bas.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cel mai recent album al trupei, "Magma", al şaselea material de studio al formaţiei, a fost lansat in iunie 2016 prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. În plus, cu acest album, Gojira a fost nominalizată la premiile Grammy pentru a doua oară.

Gojira a concertat pentru prima dată în România în 2013, la Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.