Formaţia Depeche Mode va concerta pe 23 iulie 2017 la Cluj-Napoca, în cadrul turneului care va începe în luna mai, au anunţat membrii grupului britanic, marţi, la o întâlnire cu fanii şi presa care a avut loc la Milano. Biletele vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie, în reţeaua Eventim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul va avea loc pe Cluj Arena, informează organizatorii, Emagic.

Turneul în cadrul căruia Dave Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher vor ajunge şi în România va începe în luna mai şi va promova următorul disc al trupei britanice, ”Spirit”.

Despre cel mai recent material de studio, Andrew Fletcher spune că încă nu este finalizat şi că va fi lansat în primăvară. 

Despre acest turneu, Martin Gore a spus că trupa nu a stabilit detalii cu artistul Anton Corbijn. ”În noiembrie ne vom întâlni pentru a face câteva filmări, cred că vom face şi un videoclip împreună”, a declarat el în conferinţa de presă de la Milano.

Depeche Mode va ajunge în acest turneu şi în Statele Unite şi în America de Sud, iar pe scenă trupa va cânta piese noi şi vechi.

”Suntem norocoşi că avem fani peste tot în lume. E greu să ajungi la toţi. Turneele pe care le facem ar putea dura o veşnicie. Suntem recunoscători pentru asta”, a spus Dave Gahan.

”Încă facem muzică de care suntem mândri. Cred că încă suntem de părere că muzica e singura formă care aduce oamenii împreună într-un singur loc pentru a experimenta ceva. E multă muzică bună, trebuie să o cauţi”, a spus Dave Gahan.

Martin Gore spune că plăcerea de a face muzică îi ţine împreună. ”Multe lucruri se întâmplă în studio. Ai surprize. Nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Muzica e magică, iar când totul se pune cap la cap, simţi”, a completat Dave Gahan.

”Când faci muzică eşti puţin izolat. Astăzi, când am fost primiţi de atâţia fani am fost surprişi”, a mai spus Gore.

Despre trupele tinere, la început de drum, membrii grupului spun că este tot mai greu să iasă în faţă, mai ales că radiourile nu le difuzează. ”Pe vremea când noi eram la început era diferit, suntem norocoşi”, a mai spus Fletcher.

Întrebat care este soluţia atunci când se întâmplă să uite versuri, Dave Gahan a răspuns glumind: ”Pentru că nu mai văd atât de bine, dacă uit versuri, mă uit la oamenii din primele rânduri - ei cântă oricum orice şi fie mă iau după ei, fie improvizez”.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 13 albume de studio, cel mai recent fiind ”Delta Machine”, apărut în 2013. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.