Formaţia Cargo va susţine un concert la Hard Rock Cafe şi va lansa un vinil, pe 25 ianuarie. Două exemplare ale materialului discografic vor fi scoase la licitaţie, iar suma va fi donată victimelor Colectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artiştii vor lansa materialul discografic ”Cargo Vinyl”, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor, informează organizatorul evenimentului.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe două viniluri şi fabricat într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi înseriate, pentru ca fiecare dintre cumpărători să fie posesor al unui unicat şi pentru a avea o valuare numismatică în timp.

Exemplarele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu conţine 12 cântece şi se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, “Noaptea Vrăjitoarelor”.

În 2016, membrii trupei Cargo au primit Ordinul Cultural în Grad de Cavaler de la preşedintele Klaus Iohannis - ”cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical” - şi au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara. 

Biletele pentru concertul de la Bucureşti se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, La Hard Rock Cafe şi în ziua concertului, la intrare. Biletele au următoarele preţuri: cu loc la masă, în sală - 75 de lei (număr limitat de bilete) şi fără loc, în faţa scenei - 40 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.