Formaţia grunge Alice in Chains lucrează la al şaselea album de studio, primul după patru ani de la apariţia discului ”The Devil Put Dinosaurs Here”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Muncim din greu, mereu facem câte ceva. Obişnuiam să ne facem griji legat de casa de discuri, de management, este o afacere şi se întâmplă multe”, a declarat basistul Mike Inez într-un interviu, citat de alternativenation.net.

”Stând în studio aproape 20 de ore pe zi nu este neapărat distractiv, dar e mare lucru”, a adăugat el în prima zi de lucru la viitorul album.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Alice in Chains a fost înfiinţată, la Seattle, în 1987, de chitaristul şi compozitorul Jerry Cantrell şi solistul Layne Staley. Formula iniţială îi include pe toboşarul Sean Kinney şi basistul Mike Starr, care a fost înlocuit în 1993 de Mike Inez. Layne Staley a murit în 2002, din cauza unei supradoze, iar el a fost înlocuit de William DuVall. 

Alice in Chains a devenit cunoscută ca parte din mişcarea grunge la începutului anilor 1990, alături de formaţiile Nirvana, Pearl Jam şi Soundgarden. Stilul trupei a suferit modificări, membrii grupului incluzând, cu timpul, elemente heavy metal. Albumul ”Dirt”, apărut în 1992, a fost aclamat de critici şi a primit patru discuri de platină. Cele cinci materiale de studio ale grupului american au fost vândute în peste 20 de milioane de copii. Formaţia a primit nouă nominalizări la premiile Grammy. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.