Trupa Foo Fighters şi-a anulat concertul de la Abu Dhabi, de la ultimul Grand Prix al sezonului de Formula 1, invocând “circumstanţe medicale neprevăzute”, au anunţat duminică organizatorii, potrivit AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii nu au oferit detalii, însă au precizat că Dave Grohl nu a putut face deplasarea la Abu Dhabi pentru concertul de duminică.

“Trupa îşi cere scuze pentru dezamăgirea cauzată de această neaşteptată schimbare de situaţie”, se menţionează într-un comunicat.

Foo Fighters a susţinut ultimul concert joi, la Fresno, California.

La Abu Dhabi, vor susţine concertul care marchează finalul se sezon în F1 DJ Martin Garrix şi DJ Snake.

Înainte de cursa de la Abu Dhabi, care va decide câştigătorul titlului mondial la F1, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) şi olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing Honda) sunt în fruntea clasamentului piloţilor au câte 369,5 puncte. Cursa este programată la ora 15.00.

Hamilton are 7 titluri de campion în vitrină (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020), în timp ce Max Verstappen nu are niciunul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.