Grupul britanic Florence and the Machine a lansat joi videoclipul pentru single-ul „Big God”, extras de pe albumul „High As Hope”, care urmează să fie lansat pe 29 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coregrafia pentru videoclipul piesei „Big God” a fost realizată de Akram Khan, împreună cu Florence Welch şi regia îi aparţine lui Autumn De Wilde.

„Piesa «Big God» descrie sentimentul dat de situaţia în care cineva nu îţi răspunde la un mesaj, acest fenomen modern denumit «ghosting» - un cuvânt pe care îl iubesc, dar un sentiment absolut oribil. După ce am încercat să explic cuiva acest fenomen, am primit sfatul «you need a big god», ca şi când aş fi avut nevoie de un ajutor supranatural. Probabil ceva mai mult decât un simplu mesaj în răspuns”, a explicat Florence Welch, transmite Universal Music.

De pe viitorul album, al patrulea al grupului, au mai fost lansate single-urile „A Sky Full Of Song” şi „Hunger”.

Florence and the Machine este un grup britanic indie rock înfiinţat în anul 2007 de cântăreaţa engleză Florence Welch. Trupa a devenit celebră graţie calităţilor vocale deosebite ale solistei şi pentru show-urile sale spectaculoase şi excentrice. Stilul abordat evocă în acelaşi timp pop-ul britanic al unor artişti precum Kate Bush, PJ Harvey şi Siouxsie & the Banshees, dar include şi influenţe soul din perioada de glorie a casei de discuri Motown. Grupul Florence and the Machine a lansat trei album de studio - „Lungs”, „Ceremonials” şi „How Big, How Blue, How Beautiful” -, i a primit şapte nominalizări la premiile Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.