Plácido Domingo Jr., fiul celebrului tenor spaniol, va concerta pe 17 aprilie la Sala Palatului, acompaniat de Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plácido Domingo Jr., născut în Ciudad de Mexico, pe 21 octombrie 1965, a debutat discografic, în 2017, cu albumul cu „Latidos”, care cuprinde piese clasice, interpretate în duet cu mai mulţi artişti, între care tatăl său, José Feliciano şi Arturo Sandoval.

„Să fii fiu al lui Plácido Domingo este mereu un beneficiu, pentru că îţi sunt deschise uşi, din curiozitate, din respect sau din alte motive”, spunea el în urmă cu doi ani, citat de Efe.

La Bucureşti el va fi acompaniat pe scenă şi de alţi interpreţi naţionali şi internaţionali, cu care va cânta piese de muzică clasică şi jazz.

În calitate de compozitor, Domingo Jr. a scris piese pentru artişti de calibru precum Michael Bolton, Riccardo Cocciante, Vanessa Williams, Sarah Brightman, Jose Carreras, Luciano Pavarotti, Leona Mitchell, Diana Ross, Tony Bennett şi Plácido Domingo.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim la preţuri cuprinse între 56 şi 236 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.