Hopper Penn, fiul actorilor Sean Penn şi Robin Wright, a devenit model profesionist, după ce a semnat de curând un contract cu agenţia de fotomodele Wilhelmina, informează 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o primă reclamă realizată alături de sora lui, Dylan Penn, pentru brandul italian Fay, Hopper Penn, în vârstă de 23 de ani, a decis să devină model profesionist.

Agenţia Wilhelmina cu care a semnat contractul numără deja mai multe tinere vedete, precum cântăreţul Nick Jonas şi nepotul cantautorului Bob Dylan, Levi Dylan.

Hopper Penn nu va fi doar manechin profesionist, deoarece se va alătura Diviziei Celebrităţilor (Celebrity Division) din cadrul agenţiei Wilhelmina. Hopper Penn este înainte de toate actor. 

Hopper Penn (Foto: dreamstime.com)
Hopper Penn (Foto: dreamstime.com)

Tânărul star american a încheiat de curând filmările de la comedia ”War Machine”, produsă de Netflix, în care joacă alături de Tilda Swinton şi Brad Pitt. Acest lungmetraj reprezintă o satiră politică despre războiul din Afganistan.

Hopper Penn a jucat şi în lungmetrajul ”The Last Face”, regizat de tatăl său, Sean Penn.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.