Filmul „You Were Never Really Here”, pentru care Lynne Ramsay a fost premiată pentru scenariu şi Joaquin Phoenix, pentru interpretare, la Festivalul de la Cannes din 2017, va rula în cinematografele româneşti din 2 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul are ca sursă de inspiraţie o nuvelă scrisă de Jonathan Ames şi urmăreşte povestea unui veteran de război, care, între misiunile pe care le acceptă pentru a-şi câştiga existenţa, o caută pe fata dispărută a unui politician.

„Personajul mi-a plăcut la nebunie. Nu este tipul normal de personaj pentru un film de genul ăsta – e suicidal, trăieşte cu mama lui, este un om dificil. L-am schimbat mult faţă de cel din nuvelă. Filmul este, mai degrabă, inspirat, decât o adaptare”, declara regizoarea şi scenarista Lynne Ramsay într-un interviu acordat News.ro, în timpul festivalului Les Films de Cannes à Bucarest din octombrie 2017.

În viziunea ei, filmul „nu este unul amorţit”. „Oamenii vor avea o reacţie. Cred că este genul de film despre care oamenii vor vorbi, le vor spune prietenilor”.

Din distribuţie mai fac parte Judith Roberts, Ekaterina Samsonov, Frank Pando şi John Doman.

Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2017, unde Ramsay a primit pentru prima dată premiul pentru scenariu, după alte patru trofee obţinute de-a lungul anilor, iar Phoenix, primul pentru „cel mai bun actor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.