Filmul ”Transformers: Ultimul cavaler/ Transformers: The Last Knight”, cel de-al cincilea al francizei, regizat de Michael Bay, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de 995.371 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula, care a fost vizionată de 43.174 de spectatori, spune povestea omenirii care este în război cu Transformerii, iar Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului omenirii este adânc îngropată în istoria neştiută a Transformerilor pe Pământ. Cei care au misiunea de a salva lumea formează o alianţă căreia nu i se dau prea multe şanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), şi o profesoară de la Oxford (Laura Haddock). Din distribuţie mai fac parte Isabela Moner, Peter Cullen şi Frank Welker, potrivit cinemagia.ro.

Filmul de animaţie ”Maşini 3/ Cars 3”, produs de Disney-Pixar, a coborât pe locul secund, cu încasări de 325.009 de lei, în al doilea weekend de la lansare.

În animaţia regizată de Brian Fee, personajul Fulger McQueen, un veteran al sportului, luptă să revină în mijlocul cursei şi are de înfruntat ambiţia unei tinere generaţii de piloţi mult mai rapizi şi siguri pe ei.

Pelicula ”Absolut tot/ Everything, everything”, cu Nick Robinson şi Amandla Stenberg în rolurile principale, a debutat pe locul al treilea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 251.361 de lei.

Drama spune povestea unei adolescente în vârstă 18 ani, care suferă de o maladie ce o împiedică să părăsească protecţia mediului închis ermetic din casa ei.

Lungmetrajul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, cel de-al cincilea al francizei, a coborât pe locul al patrulea în topul românesc, cu încasări de 177.569 de lei.

După şase ani de la cel mai recent film din seria ”Piraţii din Caraibe”, în noul lungmetraj, regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg, Johnny Depp revine în rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow. Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush, în rolul căpitanului Hector Barbossa.

Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a coborât, după patru săptămâni de la premiera românească, pe locul al cincilea în clasament, după ce a încasat weekendul trecut 174.912 de lei şi a fost vizionat de 7.461 de spectatori.

Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell şi Ilana Glazer joacă împreună în ”O noapte nebună, nebună/ Rough night”, care ocupă locul al şaselea în box office-ul românesc, cu încasări de 152.416 de lei, după ce a fost vizionat de 7.593 de spectatori.

Comedia ”Baywatch”, regizată de Seth Gordon, cu Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach şi Alexandra Daddario în distribuţie, se află pe locul al şaptelea în box ofiice-ul românesc, cu încasări de 113.381 de lei şi 5.565 de spectatori.

Lungmetrajul ”Mumia/ The Mummy”, de Alex Kurtzman, cu Tom Cruise în rol principal, a coborât pe poziţia a opta în top, după ce a încasat 108.986 de lei şi a fost vizionat de 4.842 de spectatori.

Comedia de acţiune ”Câinele... sau viaţa!/ Once upon a time in Venice”, cu Bruce Willis în rol principal, a debutat pe poziţia a noua în top, cu încasări de 88.279 de lei şi 4.317 de spectatori.

Filmul de acţiune ”Overdrive”, regizat de Antonio Negret, a coborât pe locul al zecelea, cu încasări de 71.067 de lei şi 3.588 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.