Filmul de acţiune „The Tax Collector”, regizat de David Ayer, cu Shia LaBeouf în rol principal, a generat în cinematografele în aer liber din Statele Unite încasări de 317.000 de dolari în weekendul de debut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul a fost proiectat în 129 de cinematografe din SUA şi a generat, în medie, 2.457 de dolari în fiecare locaţie, potrivit boxofficemojo.com.

Weekendul viitor, filmul va rula în mai multe cinematografe drive-in şi în sălile redeschise. În prezent, în America de Nord sunt deschise 1.195 de săli de cinema, iar dintre acestea, 229 sunt cinematografe drive-in.

Din punct de vedere al serviciilor video-on-demand, „The Tax Collector” a fost printre primele cele mai vândute pe platforme ca Google, iTunes, Amazon şi FandangoNow, cu aproximativ 1 milion de unităţi.

Un recuperator de taxe care lucrează pentru un mafiot realizează că siguranţa familiei lui este compromisă atunci când rivalul şefului lui apare în Los Angeles şi  îi dă peste cap afacerea. 

Filmul lui Ayer, cunoscut pentru lungmetraje ca „Harsh Times” şi „Suicide Squad”, este o supriză în box office-ul nord-american, având în vedere că a fost aspru criticat.

Din distribuţie mai fac parte Cinthya Carmona, George Lopez, Jay Reeves, Lana Parrilla şi Chelsea Rendon.

Box office-ul este completat de „The Rental”, „The Big Ugly” şi „Made in Italy”.

„The Rental” al lui Dave Franco, lansat în urmă cu trei săptămâni, a generat weekendul trecut peste 123.000 de dolari şi, în total, are încasări de 1,17 milioane de dolari.

„The Big Ugly”, regizat de Scott Wiper, care a debutat în acelaşi timp, a generat încasări totale de 451.550 de dolari, din care 77.000 weekendul trecut.

„Made in Italy”, de James D'Arcy, cu Liam Neeson în distribuţie, a înregistrat la debut încasări de 34.481 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.