Filmul „The Jesus Rolls”, spinoff „The Big Lebowski” realizat de John Turturro pornind de la personajul Jesus Quintana pe care l-a interpretat în lungmetrajul fraţilor Joel şi Ethan Coen, va fi lansat în prima jumătate a anului 2020, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Screen Media a achiziţionat drepturile filmului scris şi regizat de Turturro. Scenariul e bazat pe povestea lui Bertrand Blier şi personajele create de fraţii Coen. Turturro interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Susan Sarandon, Bobby Cannavale, Pete Davidson şi Audrey Tatou.

„The Jesus Rolls” are în centru trei inadaptaţi care ajung să trăiască o surprinzătoare poveste de dragoste şi a căror atitudine faţă de trecut sau viitor se întoarce împotriva lor.

Iniţial intitulat „Going Places”, filmul este produs de Robert Salerno, John Penotti, Fernando Sulichin, Sidney Kimmel şi Paul-Dominique Win Vacharasinthu. Max Arvelaiz, Lawrence Kopeikin, Michael Lewis, Bruce Toll şi Robert S. Wilson sunt producători executivi.

„Este un film uşor picant. Arată cât de proşti sunt bărbaţii. Cam despre asta este filmul - femeile sunt personajele mai puternice, mai adunate. Este o explorare a lui Jesus după ce iese din închisoare. Este o comedie, dar una foarte umană”, a spus Turturro. El a mai precizat că a realizat acest film având sprijinul lui Joel şi Ethan Coen.

„The Big Lebowski”, cu Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Philip Seymour Hoffman, John Turturro şi Julianne Moore în distribuţie, a avut premiera în competiţia Berlinalei din 1998. În ciuda faptului că nu a primit premii importante, filmul a devenit unul cult, fiind apreciat de critici şi public, deopotrivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.