Filmul ”Octav”, regizat de Serge Celebidachi, cu Marcel Iureş şi Victor Rebengiuc în distribuţie, va avea premiera de gală pe 4 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, iar biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment vor fi prezenţi regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato, actorii Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits şi Alessia Tofan.

Publicul va fi întâmpinat cu o expoziţie de fotografie, realizată în premieră pentru România, care va cuprinde imagini din arhivele personale ale actorilor.

Biletele pentru premiera de gală sunt disponibile în reţeaua Eventim la trei categorii de preţuri: 30, 40 şi 60 de lei.

Lungmetrajul ”Octav” este o coproducţie România - Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi.

Lansarea oficială în cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.