Filmul ”King Arthur: Legenda sabiei”, regizat de Guy Ritchie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.516.400 de lei, după ce a fost vizionat de 57.764 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium, potrivit Cinemagia. Din distribuţia peliculei fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana şi Djimon Hounsou.

Pelicula ”Gardienii Galaxiei Vol. 2/ Guardians of the Galaxy Vol. 2”, regizată de James Gunn, a coborât, după al treilea weekend de la lansarea pe marile ecrane româneşti, pe poziţia a doua în clasament, cu încasări de 342.596 de lei.

Comedia ”Cum să fii amantu' la femei/ How to Be a Latin Lover”, cu Salma Hayek, Kristen Bell şi Eugenio Derbez în rolurile principale, a debutat pe locul al treilea în topul românesc, după ce a generat încasări de 297.514 lei şi a fost vizionat de 14.298 de spectatori.

Filmul SF ”Alien: Covenant”, în regia lui Ridley Scott, cu Noomi Rapace, Michael Fassbender şi Katherine Waterston în distribuţie, a coborât pe locul al patrulea în clasamentul românesc, cu încasări de 261.500 de lei şi 12.532 de spectatori.

Comedia ”Prizoniere de vacanţă/ Snatched”, cu Amy Schumer şi Goldie Hawn în rolurile principale, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul românesc, cu încasări de 194.583 de lei, după ce a fost vizionat de 9.549 de spectatori.

”Furios şi iute 8/ The Fate of the Furious”, cu Vin Diesel şi Charlize Theron în rolurile principale, a fost vizionat, în al cincilea weekend de la lansare, de 7.264 de spectatori şi a avut încasări de 147.878 de lei.

Acţiunea filmului are în centrul ei o femeie misterioasă, Chiper, interpretată de actriţa sud-africană Charlize Theron, care îl convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, să se alăture lumii interlope. Întreaga echipă de colaboratori ai lui Dom este nevoită să intervină pentru a opri un anarhist care vrea ca lumea întreagă să fie cuprinsă de haos.

Filmul de animaţie ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” a coborât pe locul al şaptelea în box office, după ce a fost vizionat, în al şaselea weekend de la premiera românească, de 6.973 de spectatori şi a încasat 138.196 de lei.

Animaţia spaniolă ”Deep: O aventură nesfârşită”, regizată de Julio Soto Gurpide, s-a clasat pe poziţia a opta, după al doilea weekend de la lansare, cu încasări 95.190 de lei şi 5.318 spectatori. ”Deep: O aventură nesfârşită” este o călătorie plină de umor şi culoare în adâncul oceanului, printre creaturi marine şi peisaje spectaculoase.

O altă animaţie,”Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village”, regizată de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin şi Rainn Wilson şi-au împrumutat vocile, a coborât pe locul al nouălea în box office-ul românesc, după ce, în al optulea weekend de la premieră, a generat încasări de 63.016 lei şi a fost vizionată de 3.422 spectatori.

Comedia ”Jaf cu stil/ Going in style”, cu Morgan Freeman şi Michael Caine în distribuţie, se află pe poziţia a zecea în top, cu încasări de 46.641 de lei şi 2.295 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.