Filmul horror „Halloween", cu Jamie Lee Curtis în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 32 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul Universal şi Blumhouse regizat de David Gordon Green a depăşit vineri pragul de 100 de milioane de dolari încasări la nivel nord-american.

Drama muzicală „A Star is Born” (Warner Bros.) şi thrillerul „Venom” (Sony) şi-au menţinut, de asemenea, poziţiile.

Filmul lui Bradley Cooper, în care joacă alături de Lady Gaga, a generat încasări de 14 milioane de dolari, în al patrulea weekend de la lansare, şi s-a clasat pe poziţia secundă, aceeaşi ca weekendul trecut. „Venom”, cu Tom Hardy în rol principal, s-a menţinut pe locul al treilea, cu 10,8 milioane de dolari încasări în al patrulea weekend de la premieră.

Pe locul al patrulea s-a menţinut „Goosebumps 2: Haunted Halloween” (Sony), cu încasări de 7,5 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Thrillerul „Hunter Killer” (Lionsgate/ Sony), cu Gerard Butler şi Gary Oldman în distribuţie, a generat încasări de 6,65 de milioane de dolari în weekendul de debut şi s-a clasat pe poziţia a cincea în clasamentul nord-american.

Drama „The Hate U Give” (Fox), cu Amandla Stenberg în rol principal, s-a menţinut, de asemenea, în clasament, pe locul al şaselea, cu 5,1 milioane de dolari încasări în al patrulea weekend de la premieră.

Filmul biografic „First Man” (Universal), în care Ryan Gosling joacă rolul astronautului Neil Armstrong, a coborât două poziţii, până pe şapte. Lungmetrajul lui Damien Chazelle a generat încasări de 4,9 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Filmul de animaţie „Smallfoot" (Warner Bros.) a coborât un loc, după al cincilea weekend de la premieră, până pe poziţia a opta, după ce a generat încasări de 4,7 milioane de dolari.

Comedia „Night School" (Universal) s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre un loc faţă de al patrulea weekend, cu încasări de 3,2 milioane de dolari.

Pe locul al zecelea s-a clasat lungmetrajul „Mid90s” (A24), de Jonah Hill, care a urcat zece locuri după al doilea weekend, în care a generat încasări de 3 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.