Filmul „Geostorm: Pericol global/ Geostorm”, cu Gerard Butler în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după ce a generat încasări de 1.401.714 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul SF, regizat de Dean Devlin, din distribuţia căruia mai fac parte  Ed Harris, Jim Sturgess şi Andy Garcia, a fost vizionat de 61.972 de spectatori, potrivit Cinemagia.

Filmul „Vânătorul de recompense 2049/ Blade Runner 2049”, regizat de Denis Villneuve, a coborât pe locul al doilea în clasament, după ce, în al treilea weekend de la premiera românească, a încasat 303.516 de lei şi a fost vizionat de 12.469 de spectatori.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Realizat după 35 de ani de la originalul creat de Ridley Scott, filmul îi are în distribuţie pe Ryan Gosling, Robin Wright şi Harrison Ford. 

Animaţia ”My Little Pony: The Movie”, realizată de Jayson Thiessen, ocupă locul al treilea, după al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 234.934 de lei şi 13.580 de spectatori.

Comedia romantică „Cum să faci ca s-o desfaci?/ Home again”, de Hallie Meyers-Shyer, cu Reese Witherspoon în rol principal, s-a menţinut pe locul al patrulea. Filmul a generat, în al treilea weekend de la premiera românească, încasări de 188.705 lei şi a fost vizionat de 9.224 de spectatori.

Cel mai nou film al regizorului Darren Aronofsky, „mother!”, a cărui premieră a avut loc la Festivalul de Film de la Veneţia, a debutat pe locul al cincilea în topul românesc. Lungmetrajul, cu Jennifer Lawrence, Javier Bardem,  Ed Harris şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a fost vizionat de 9.424 de spectatori şi a generat încasări de 182.117 de lei.

Animaţia „Familia Monstrulescu/ Happy Family” a coborât un loc, până pe şase, după ce, în al treilea weekend pe marile ecrane româneşti, a încasat 177.413 de lei şi a fost vizionat de 9.494 de spectatori.

Lungmetrajul „Omul de zăpadă/ The Snowman”, cu Michael Fassbender şi Rebecca Ferguson în rolurile principale, a coborât patru poziţii, până pe şapte. În al doilea weekend de la premieră filmul a încasat 123.670 de lei şi a fost vizionat de 6.325 de spectatori.

După cinci săptămâni de la premieră, „Kingsman: Cercul de Aur/ Kingsman: The Golden Circle”, regizat de Matthew Vaughn, cu actorii Colin Firth, Mark Strong, Julianne Moore şi Halle Berry în distribuţie, se află pe locul al optulea, cu încasări de 97.987 de lei şi 4.674 de spectatori.

Animaţia „Prinţesa Lebădă: Sub acoperire regală/ The Swan Princess: Royally Undercover” a debutat pe locul al nouălea, după ce a generat încasări de 83.927 de lei şi a fost vizionată de 5.351 de spectatori.

Filmul „Octav”, de Serge Ioan Celebidachi, cu Marcel Iureş şi Victor Rebengiuc în rolurile principale, a coborât - după al treilea weekend - două poziţii, până pe locul al zecelea. Filmul a generat încasări de 64.527 de lei şi a fost vizionat de 4.488 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.