Filmul fantasy „Vânătorul de monştri/ Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul este bazat pe jocul video realizat de Capcom. Când Lt. Artemis şi soldaţii săi loiali sunt transportaţi într-o nouă lume, ei intră într-o bătălie disperată de supravieţuire împotriva unor duşmani cu puteri incredibile.

În al doilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 1.121 de spectatori şi a generat încasări de 20.294 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Lungmetrajul horror „Casa bântuită/ Haunt”, regizat de Scott Beck şi Bryan Woods, şi-a menţinut de asemenea poziţia, a doua, după ce a fost vizionat de 484 de spectatori şi a generat încasări de 10.005 lei în al doilea weekend de la debut.

Mai mulţi prieteni ajung, de Halloween, într-o casă bântuită, în cautarea de experienţe inedite, însă noaptea devine una de groază şi ei realizează că unele coşmaruri pot deveni realitate.

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a urcat un loc în clasament, până pe trei. În al 20-lea weekend de la premieră, ea a fost vizionată de 358 de spectatori şi a înregistrat încasări de 6.135 de lei.

Comedia „Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, cu Robert De Niro şi Uma Thurman în distribuţie, a ocupat locul al patrulea, în urcare trei poziţii, după al 22-lea weekend, în care a fost vizionată de 267 de spectatori şi a generat încasări de 5.150 de lei.

Locul al cincilea a fost ocupat de comedia franceză „Chemarea Veneţiei/ Venise n'est pas en Italie”, care, în primul weekend, a fost vizionată de 199 de spectatori şi a generat încasări de 3.844 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de thrillerul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, de comedia românească „Berliner”, de animaţia „Salvaţi de Crănţănei/ Animal Crackers”, filmul live-action „Mulan” şi de drama „Servictorii/ Servants”, cu Vlad Ivanov în distribuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.