Filmul de aventuri „Alpha”, regizat de Albert Hughes, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 416.482 de lei şi a fost vizionat de 17.849 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea peliculei este plasată în urmă cu 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. Un tânăr este rănit în timpul unei vânători şi lăsat în urmă de tribul lui. Din distribuţie fac parte Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela şi Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Filmul horror „Legenda lui Slender Man/ Slender Man”, de Sylvain White, a debutat pe poziţia secundă, cu încasări de 375.888 de lei şi 20.409 spectatori.

Lungmetrajul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg", cu Jason Statham în rol principal, a coborât un loc în top, până pe trei. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 244.042 de lei şi a fost vizionat de 10.636 de spectatori.

Tot un loc a coborât şi comedia de acţiune „Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me", cu Mila Kunis, Justin Theroux şi Kate McKinnon în distribuţie. După al treilea weekend, pelicula s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări de 194.549 de lei şi 9.207 spectatori.

Animaţia „Norm de la Polul Nord 2. Cheia oraşului/ Norm of the North 2: Keys to the Kingdom” a debutat pe poziţia a cincea a clasamentului românesc de weekend. Filmul a generat încasări de 165.481 de lei şi a fost vizionat de 8.919 spectatori.

„Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible - Fallout", regizat de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rol principal, a coborât două locuri după al cincilea weekend de la premieră. Filmul de acţiune a generat încasări de 164.483 de lei şi a fost vizionat de 6.605 spectatori.

Două locuri a coborât şi filmul de animaţie „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, cea mai longevivă prezenţă din top 10. După al optulea weekend de la premieră, pelicula clasată pe poziţia a şaptea a generat încasări de 123.391 de lei şi a fost vizionată de 6.103 spectatori.

O altă animaţie, „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, a coborât o poziţie în top, până pe opt. În al şaselea weekend, filmul a generat încasări de 70.995 de lei.

Animaţia „Haideţi, tineri titani, la film!/ Teen Titans Go! To the Movies" a coborât trei locuri în clasament, după al treilea weekend de la premieră. Ea a generat încasări de 66.713 lei şi a fost vizionată de 3.773 de spectatori.

Filmul de acţiune „Equalizer 2", cu Denzel Washington şi Bill Pullman în distribuţie, a coborât două locuri, până pe zece, după ce - în al şaptelea weekend de la premieră - a generat încasări 61.117 lei şi a fost vizionat de 2.623 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.