Filmul de aventuri „Aladdin” al lui Guy Ritchie s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de aproximativ 1,2 milioane de lei, iar trei lungmetraje au debutat în top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul cu Mena Massoud şi Will Smith în distribuţie a generat, în al doilea weekend de la debut, încasări de 1.194.273 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Remake-ul îl are în centru pe Aladdin, interpretat de Massoud, orfan ales de vrăjitorul Jafar să intre în Peştera Minunilor. Will Smith joacă rolul Duhului.

Lungmetrajul SF „Godzilla II: Regele monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, cu Millie Bobby Brown, Bradley Whitford şi Vera Farmiga în distribuţie, a debutat pe poziţia secundă, cu 38.670 de spectatori şi încasări de 888.469 de lei.

Filmul de acţiune „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, a coborât un loc în topul românesc, până pe trei, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 15.540 de spectatori şi a generat încasări de 334.723 de lei.

Animaţia „Terra Willy: Rătăcit prin galaxie/ Terra Willy: Planète inconnue”, care spune povestea unui băieţel ce naufragiază pe o planetă neatinsă de om, a debutat pe locul al patrulea în clasament. Filmul a fost vizionat de 12.585 de spectatori şi a generat încasări de 236.711 lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre două poziţii, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a generat încasări de 220.421 de lei.

Filmul „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea şi ultimul al francizei, a coborât două locuri, până pe şase. În al şaselea weekend, lungmetrajul a generat încasări de 118.307 lei.

Tot două locuri a coborât în top şi animaţia „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, clasându-se pe şapte. Filmul a fost vizionat, în al şaptelea weekend de la premieră, de 5.924 de spectatori şi a generat încasări de 110.748 de lei.

O altă animaţie, „Păpuşi în bucluc/ UglyDolls”, a coborât un loc în top, până pe opt, după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 78.409 lei şi a fost vizionată de 4.367 de spectatori.

Filmul biografic „Rocketman”, regizat de Dexter Fletcher, cu Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell şi Bryce Dallas Howard în distribuţie şi bazat pe viaţa muzicianului britanic Elton John, a debutat pe locul al nouălea, cu încasări de 54.927 de lei şi 2.589 de spectatori.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman şi Jackson A. Dunn în distribuţie, a coborât două locuri, până pe zece. În al patrulea weekend de top, filmul a fost vizionat de 1.961 de spectatori şi a generat încasări de 41.328 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.