Filmul de animaţie „Regatul de gheaţă II/ Frozen II” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea final de săptămână de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 2.471.702 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Acţiunea din „Frozen II” are loc toamna şi este construită în jurul pădurii fermecate şi a apariţiei spiritelor misterioase legate de cele patru elemente: foc, apă, vânt şi pământ. Între actorii care şi-au împrumutat vocile personajelor se numără Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, Evan Rachel Wood, Peter del Vecho şi Idina Menzel. Muzica şi piesele sunt compuse de Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, aceiaşi care le-au semnat şi pe cele din „Frozen” (2013).

Pe locul al doilea a debutat comedia „Se-ncinge treaba!/ Playing With Fire”. În weekendul de Ziua Naţională, filmul a fost vizionat de 21.594 de spectatori şi a generat încasări de 433.093 de lei.

Filmul de acţiune „Îngerii lui Charlie/ Charlie's Angels” a debutat pe locul al treilea în top, cu 19.656 de spectatori şi încasări de 422.693 de lei.

Al treilea lungmetraj din franciza „Charlie’s Angels”, filmul regizat de Banks le are în distribuţie pe Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska. Cei trei „îngeri” acţionează la comanda misteriorului Charles Townsend. Când un inginer de sistem dezvăluie detalii despre o tehnologie periculoasă, „îngerii lui Charlie” intră în acţiune şi îşi riscă viaţa pentru a apăra lumea.

Comedia „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi”, scrisă şi regizată de Jon Lucas şi Scott Moore, cu Adam Devine, Alexandra Shipp şi Rose Byrne în distribuţie, a intrat în clasament pe poziţia a patra, cu 18.123 de spectatori şi încasări de 388.599 de lei.

Locul al cincilea a fost ocupat de „Maria, Regina României”, în coborâre o poziţie. În al patrulea weekend de la premieră, filmul cu Roxana Lupu, Adrian Titieni şi Anghel Damian în distribuţie a fost vizionat de 12.419 spectatori şi a generat încasări de 262.441 de lei.

„Marea provocare: Le Mans ’66/ Ford v Ferrari” a coborât patru locuri în top. Filmul biografic, cu Matt Damon şi Christian Bale în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şasea în clasamentul românesc, cu 9.063 de spectatori şi încasări de 204.110 lei în al treilea weekend de la premieră.

Pe locul al şaptelea a coborât patru poziţii filmul romantic „O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas”. Lungmetrajul a fost vizionat, în al treilea weekend de la debut, de 9.341 de spectatori şi a înregistrat încasări de 195.016 lei.

Thrillerul „Doctor Sleep/ Stephen King’s Doctor Sleep”, regizat de Mike Flanagan, cu Rebecca Ferguson şi Ewan McGregor în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe opt, după ce, în al doilea weekend, a fost vizionat de 5.433 de spectatori şi a generat încasări de 116.863 de lei.

Lungmetrajul fantasy „Maleficent: Suverana răului/ Maleficent: Mistress of Evil”, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a coborât tot trei poziţii, clasându-se pe nouă. În al şaptelea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 96.240 de lei.

Filmul de acţiune „Bătălia de la Midway”, cu Woody Harrelson, Luke Evans, Patrick Wilson şi Dennis Quaid, s-a clasat pe poziţia a zecea, în coborâre trei locuri, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 4.314 spectatori şi a generat încasări de 92.179 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.