Filmul de acţiune „The 355”, cu Jessica Chastain, Diane Kruger şi Penélope Cruz în distribuţie, şi horror-ul „Spiral: From the Book of Saw”, cu Chris Rock şi Samuel L. Jackson, vor fi lansate anul viitor în cinematografele româneşti, a anunţat compania de distribuţie Vertical Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The 355” va avea premiera în cinematografele româneşti în primavara anului viitor. Filmul spune povestea a cinci agenţi speciali, femei din diferite ţări care sunt forţate să lucreze împreună pentru a salva lumea.

Filmul de acţiune este regizat de Simon Kinberg şi le are în distribuţie pe Jessica Chastain, Diane Kruger, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o şi Bingbing Fan.

O armă secretă de top ajunge pe mâinile unor mercenari, iar Mason Brown (Jessica Chastain), agent CIA, este însărcinată să formeze o echipă. Le recrutează pe Marie (Diane Kruger), agentă germană, Khadijah (Lupita Nyong’o), fostă aliată din MI6 şi expertă în computere, şi pe Graciela (Penélope Cruz), o talentată psihologă columbiană. Misiunea de recuperare a armei este însă încurcată de misterioasa Lin Mi Sheng (Fan Bingbing), care le urmăreşte fiecare mişcare.

„Spiral”, regizat de Darren Lynn Bousman, îi are în distribuţie pe Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols şi Samuel L. Jackson.

O minte genială, dar sadică, dezlănţuie un mod bolnav de a face justiţie. Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliţiei (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) şi partenerul său începător (Max Minghella) se ocupă de anchetarea crimelor care amintesc într-un mod tulburător de trecutul înfiorător al oraşului. Prins fără să vrea într-un mister care se adânceşte din ce în ce mai mult, Zeke se trezeşte în centrul jocului morbid al minţii criminale.

Datele de lansare urmează să fie anunţate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.