Filmul de acţiune „Mile 22 - Misiune secretă”, cu Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey şi John Malkovich în distribuţie, va rula pe marile ecrane din România începând cu 12 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizată de Peter Berg, după un scenariu semnat de Graham Roland şi Lea Carpenter, acţiunea producţiei STX Films este plasată în zona serviciilor secrete şi a politicii globale.

O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Statelor Unite până la punctul de extracţie din sudul Asiei.

Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea. Echipa de intervenţie, supranumită „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. 

Producătorii filmului, distribuit în România de Vertical Entertainment, sunt Peter Berg, Mark Wahlberg şi Stephen Levinson. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.