Filmul biografic "Bohemian Rhapsody", celebrare a trupei britanice Queen, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, regizat de Dexter Fletcher şi Bryan Singer, a fost urmărit de 56.381 de spectatori, generând încasări de 1.227.525 de lei, potrivit cifrelor furnizate de Cinemagia. 

"Bohemian Rhapsody", din a cărui distribuţie mai fac parte Mike Myers, Lucy Boynton, Tom Hollander, Gwilym Lee, este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor şi a liderului extraordinar al formaţiei, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile şi a distrus convenţiile, devenind unul dintre cei mai iubiţi artişti de pe planetă.

Filmul urmăreşte ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice şi sunetul revoluţionar, apropierea de colaps a formaţiei pe măsură ce stilul de viaţă al lui Mercury scapă de sub control, dar şi reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală ameninţătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanţe din istoria muzicii rock. 

Filmul de animaţie "Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot" a coborât un loc, până pe doi, în al doilea weekend de la premieră, fiind vizionat de 25.184 de spectatori şi generând încasări de 485.447 de lei. 

"Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween" a debutat pe poziţia a treia în clasamentul românesc de weekend. Filmul de aventuri, regizat de Ari Sandel, cu Madison Iseman, Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Chris Parnell, Shari Headley în rolurile principale, a avut încasări de 429.854 de lei şi a fost vizionat de 21.820 de spectatori. 

"S-a născut o stea/ A Star is Born", cu încasări de 402.734 de lei şi 18.549 de spectatori, s-a menţinut pe locul patru în a treia săptămână de la lansare. 

Thrillerul SF "Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci, în a cincea săptămână de la premieră, după ce a avut încasări de 400.441 de lei şi a fost văzut de 17.662 de spectatori. 

Thrillerul "Operaţiunea Hunter Killer/ Hunter Killer", cu Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall, Taylor John Smith, Michael Nyqvist, Common în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe şase, în a două săptămână de la premieră, cu încasări de 351.112 de lei şi după ce a fost vizionat de 16.281 de spectatori.

Comedia de acţiune "Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again", cu Rowan Atkinson protagonist, alături de Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson şi Ben Miller, s-a clasat pe poziţia a şaptea, după ce a coborât două locuri, în al cincilea weekend de la lansare. Producţia a avut încasări de 289.880 de lei şi a fost urmărită de 13.886 de spectatori. 

Thrillerul horror "Halloween", interzis minorilor, a coborât două poziţii, până pe opt, în al treilea weekend de la lansare, fiind vizionat de 6.747 de spectatori şi având încasări de 136.962 de lei. 

Filmul de acţiune "Mile 22 - Misiune secretă", cu Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey şi John Malkovich în distribuţie, a coborât două locuri, până pe nouă, în al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 118.790 de lei. Lungmetrajul a fost vizionat de 5.435 de spectatori. 

Lungmetrajul fantasy "Misterul ceasului din perete/ The House With A Clock In Its Walls", cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a coborât un loc, până pe zece, în al şaselea weekend de la premieră, fiind vizionat de 2.924 de spectatori şi generând încasări de 53.386 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.