Filmul „Black Panther”, regizat de Ryan Coogler, a depăşit cifra de 940 de milioane de dolari încasări la nivel global, iar până la finalul weekendului este aşteptat să depăşească 1 miliard de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a fost lansat pe 16 februarie, iar până în prezent a generat încasări de 940,3 milioane de dolari.

Filmul a fost lansat vineri în China şi a generat încasări de 22 de milioane de dolari. În total, pe plan internaţional, filmul a strâns 442,2 milioane de dolari.

În România, filmul cu cu Chadwick Boseman în rol principal a generat încasări totale de 5.590.766 de lei.

Scenariul filmului este semnat de Joe Robert Cole şi Ryan Coogler, iar din distribuţie mai fac parte Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o (premiată cu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru „12 ani de sclavie”), Martin Freeman, Angela Bassett şi Forest Whitaker.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.