Filmul ”Ana, mon amour”, regizat de Călin Peter Netzer şi premiat la Berlinala 2017 pentru realizări artistice şi tehnice deosebite (montaj), va rula în perioada 1 - 9 martie, la Cluj-Napoca, Piteşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Piatra Neamţ, în prezenţa membrilor echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Călin Peter Netzer, împreună cu actorii Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu şi o parte din echipa de realizatori a filmului „Ana, mon amour” se vor întâlni cu publicul la galele speciale din avanpremieră organizate în mai multe oraşe din ţară, începând cu 1 martie, anunţă distribuitorul peliculei.

Prima întâlnire cu echipa filmului va avea loc miercuri, la Cluj-Napoca, la Cinema City din Iulius Mall, de la ora 21.30, unde Călin Peter Netzer, Mircea Postelnicu, Ionuţ Caras şi producătorul Oana Iancu vor fi prezenţi. În acelaşi timp, Diana Cavallioti, alături de co-scenariştii Iulia Lumânare şi Cezar Paul Bădescu îi vor aştepta pe cinefili în Piteşti, la Cinema Trivale, înainte de spectacolul de avanpremieră de la ora 21.40.

Joi, Călin Peter Netzer, Oana Iancu şi actorul Mircea Postelnicu vor ajunge la Timişoara, la Cinema City Iulius, de la ora 20.50, iar Dana Bunescu, câştigătoarea Ursului de Argint pentru montaj la Berlinala 2017, şi Cezar Paul Bădescu vor întâmpina spectatorii de la Cinema City VIVO! din Constanţa, începând cu ora 20.00.

Ieşenii se vor întâlni cu regizorul filmului şi actorul Igor Caras Romanov pe 9 martie, de la ora 19.30, în cinematograful Cinema City Iulius, iar Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu cu cei din Piatra Neamţ, pe 5 martie, la cinematograful Dacia, începând cu ora 17.30.

O producţie Parada Film, „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste şi dependenţă, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma (Mircea Postelnicu) şi Ana (Diana Cavallioti) se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Distribuit de Freeman Entertainment şi bazat pe romanul „Luminiţa, mon amour”, scris de Cezar Paul Bădescu, filmul „Ana, mon amour” este cea mai recentă producţie semnată de Călin Peter Netzer care ajunge în premieră în cinematografele din toată ţara din 3 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.