Filmul SF „Alita: Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 27 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scris de James Cameron, care este şi producător, şi de Laeta Kalogridis, lungmetrajul îi are în distribuţie pe Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly şi Mahershala Ali.

Filmul a generat, în weekendul de lansare, încasări de 27,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Animaţia „The LEGO Movie 2: The Second Part” a coborât un loc în clasament, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 21,2 milioane de dolari.

Pe locul al treilea a debutat comedia „Isn't It Romantic”, de Todd Strauss-Schulson, cu Rebel Wilson în rol principal. Filmul a generat încasări de 14,2 milioane de dolari.

Comedia „What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie, s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre două poziţii, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 10,9 milioane de dolari.

Filmul horror „Happy Death Day 2U” a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 9,8 milioane de dolari.

„Cold Pursuit”, thriller regizat de Hans Petter Moland, cu Liam Neeson în rol principal, a coborât trei locuri, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 6 milioane de dolari.

Tot trei poziţii a coborât în top şi „The Upside”, dramă cu Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman în distribuţie, care a generat - în al şaselea weekend de la premieră - încasări de 5,59 milioane de dolari.

Thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre trei poziţii, după al cincilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Filmul horror „The Prodigy”, cu Taylor Schilling în rol principal, a coborât tot trei poziţii, până pe nouă, cu încasări de 3,1 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Locul al zecelea a fost ocupat de „Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali în distribuţie, care a coborât trei poziţii, după ce - în al 14-lea weekend de la premieră - a generat încasări de 2,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.