Filmul „A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, va fi relansat într-o variantă extinsă cu 12 minute, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Warner Bros. a stabilit ca varianta mai lungă a lungmetrajului „A Star is Born” să ruleze timp de o săptămână, începând de vineri, în 1.150 de săli din America de Nord.

„A Star is Born” va cuprinde imagini nevăzute până acum şi versiuni extinse ale pieselor „Black Eyes” şi „Alibi” şi varianta a capella a melodiei „Shallow”.

Filmul a primit un premiu Oscar pentru „cel mai bun cântec original” - „Shallow”, compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt.

Pelicula a mai fost nominalizată la premiile Academiei Americane de Film la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun actor” (Cooper), „cea mai bună actriţă” (Gaga), „cel mai bun actor în rol secundar” (Sam Elliott), „cea mai bună imagine” (Matthew Libatique) şi „cel mai bun scenariu adaptat” (Eric Roth, Cooper şi Will Fetters).

„A Star Is Born” a generat încasări de 211 milioane de dolari în America de Nord, de la lansarea în luna octombrie a anului trecut, şi 215 milioane de dolari la nivel internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.