Animaţia „Casa e un monstru!” (Monster House) şi filme din seria „Insidious” se numără printre titlurile care vor putea fi urmărite în ultimul weekend din luna octombrie la AXN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comedia animată plină de suspans „Casa e un Monstru!”, cu Steve Buscemi, Maggie Gyllenhaal, Jason Lee şi Kevin James, deschide weekendul de Halloween la AXN, sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.00. Creat de doi dintre cei mai vizionari producători de la Hollywood, Robert Zemeckis şi Steven Spielberg, filmul spune povestea a trei copii care trăiesc cea mai mare aventură a vieţii lor, atunci când decid să treacă strada şi să descopere ce se ascunde în casa bătrânului Nebbercracker.

Sâmbătă seara, de la ora 18.50, respectiv ora 21.00, sunt programate două filme din seria „Insidious” - „Insidious Capitolul 2” (Insidious Chapter 2), cu Patrick Wilson şi Rose Byrne în distribuţie şi „Insidious Capitolul 3” (Insidious Chapter 3), cu Dermot Mulroney şi Stefanie Scott.

Produs de Jason Blum („Paranormal Activity”, „Into the dark”) şi „Oren Peli” („Paranormal Activity”, „Insidious”), „Insidious Capitolul 2” este regizat de James Wan, autorul filmelor „Saw”, „Dead Silence” şi „The Conjuring”. Scenariul, semnat de Leigh Whannell („Insidious”, „Saw”), se concentrează pe membrii familiei Lambert, în continuare bântuiţi, care încearcă cu disperare să descopere un secret terifiant, care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor, şi se bazează pe o povestire de Wan şi Whannell.

Partea a treia din terifianta serie horror este scrisă şi regizată de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acţiunea filmului se petrece cu mulţi ani înainte de evenimentele anterioare - bântuirea familiei Lambert şi lupta Elisei cu fantomele din ţinutul Further.

„Insidious Capitolul 3”, considerat printre cele mai întunecate dintre filmele seriei, dezvăluie modul în care mentalista Elise Rainier a ales să îşi folosească abilităţile de a intra în contact cu cei din lumea de dincolo, pentru a salva o  tânără, care era urmărită de o forţă supranaturală extrem de periculoasă.

Duminică, în seara de Halloween, va putea fi urmărit, de la ora 21.00, ultimul film din serie: „Insidious Ultima cheie” (Insidious - The Last Key), cu Lin Shaye, Leigh Whannell şi Angus Sampson în distribuţie.

Aparent, coşmarul nu se sfârşeşte niciodată pentru Elise Rainer. Acţiunea ultimului capitol are loc după evenimentele celui de-al treilea film şi o urmăreşte pe Elise Rainier, în tinereţea sa din New Mexico, când începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă. Tulburată o viaţă întreagă de spirite supranaturale blocate în "The Further", un tărâm situat între lumea celor vii şi celor morţi, Rainier îi va lua pe noii săi oaspeţi (Sidekicks Specs şi Tucker) într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal, luptând să sfideze cele mai periculoase creaturi care au chinuit-o încă din anii 1950.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.