Lungmetraje care prezintă poveşti dramatice şi horror, acţiuni riscante şi comice, între protagoniştii cărora se regăsesc Marlon Brando, Liam Neeson, James Woods şi Seth Rogen, vor avea premiera în luna mai la TNT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între titlurile difuzate se numără „A Streetcar Named Desire/ Un tramvai numit dorinţă”, trilogia „Hostel: Căminul ororilor”, comedia de acţiune „Pineapple Express: Afacere riscantă” şi thrillere „Unknown/ Necunoscutul” şi „Sniper: Legacy/ Lunetistul: Moştenirea”.

Comedia de acţiune „3 Ninjas: Knuckle Up/ Ninja în vacanţă” (SUA, 1995) va fi difuzată pe 1 mai, de la ora 23:40. Filmul îi are în centru pe Rocky, Colt şi Tum Tum, care pornesc într-o aventură interesantă pentru întreaga familie.

Seth Rogen, James Franco şi Gary Cole sunt protagoniştii comediei de acţiune „Pineapple Express: Afacere riscantă” (SUA, 2008), difuzată pe 2 mai, de la ora 22:00. Un executor şi dealerul lui de marijuana devin fugari după ce asistă la o crimă comisă de şeful traficanţilor.

Thrillerul de acţiune „Unknown/ Necunoscutul” (UK, Germania, Franţa, SUA, 2011), cu Liam Neeson şi Diane Kruger în rolurile principale, va putea fi urmărit în premieră pe 5 mai, de la ora 20:35.


Când un bărbat se trezeşte din comă descoperă că identitatea i-a fost furată. El face echipă cu o tânără pentru a dovedi cine este.

În noaptea de 8 spre 9 mai, de la ora 01:10, va fi difuzată prima parte a francizei horror „Hostel/ Hostel: Căminul ororilor” (SUA, 2006).
Trei excursionişti pornesc spre un oraş din Slovacia care promite să le îndeplinească aşteptările hedoniste, însă nu au nici cea mai vagă idee că acolo îi aşteaptă iadul.
Părţile a doua şi a treia din serie vor fi difuzate în noaptea de 15 spre 16 mai, de la ora 00:45, respectiv în noaptea de 22 spre 23 mai, de la ora 02:20.

Thrillerul „Sniper: Legacy/ Lunetistul: Moştenirea” (SUA, Bulgaria, 2014) porneşte de la un asasin ale cărui ţinte sunt lideri militari. Brandon Beckett află că una dintre ele este tatăl lui. Încearcă să dea de urma asasinului, află că tatăl lui nu este mort şi îşi dă seama că superiorii îl folosesc ca momeală pentru a-l atrage pe mercenar. Filmul va fi difuzat pe 13 mai, de la ora 23:55.

Pe 16 mai, de la ora 17:55, va avea premiera la TNT drama „A Streetcar Named Desire/ Um tramvai numit dorinţă” (SUA, 1951), cu Marlon Brando şi Vivien Leigh, adaptare a piesei omonime scrise de Tennessee Williams.
Tulburată, Blanche DuBois se mută la sora ei în New Orleans şi este chinuită de cumnatul grosolan, în timp ce realitatea se năruie în jurul ei.

Filmul horror „John Carpenter's Vampires/ Vampirii” (Japonia, SUA, 1998), cu James Woods, Daniel Baldwin şi Sheryl Lee în distribuţie, va putea fi vizionat pe 22 mai, de la ora 22:15.
Un vânător de vampiri, care se recuperează dintr-o ambuscadă în care întreaga sa echipă a fost ucisă, trebuie să găsească o relicvă catolică. Dacă aceasta ajunge în mâinile vampirilor, le-ar permite să iasă în lumina zilei.

Filmul de acţiune cu accente fantasy „Against the Dark/ Împotriva întunericului” (SUA, România, 2009), cu Steven Seagal în rol principal, va fi difuzat de TNT în noaptea de 22 spre 23 mai, de la ora 00:25. O echipă de justiţiari formată din foşti militari este condusă, într-o lume postapocaliptică, de un maestru Katana într-o misiune de masacru. Ţinta lor sunt vampirii. Maestrul este singura speranţă a supravieţuitorilor şi el ştie că singurul leac este execuţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.